Konsulent til SAC Planning projekter

Er du passioneret omkring IT-planlægningsværktøjer og har såvel teknisk som forretningsmæssig indsigt? Vil du være en del af en spændende konsulentvirksomhed i hastig vækst? Hos Innologic har vi behov for to yderligere konsulenter til vores ekspanderende Planning team.

Om Innologic

Innologic er et Analytics og Planning konsulenthus stiftet i 2005 med ca. 25 konsulenter, hvoraf 6 indgår i vores dedikerede Planning Team. Vi arbejder for de allerstørste virksomheder i Danmark, er blandt de største i vores segment og får topkarakterer af kunderne for de opgaver vi løser. Vi blev i 2020 kåret af Computerworld som Danmarks bedste IT-virksomhed i kategorien Business Intelligence samt som den 7. bedste IT-virksomhed i Danmark. Vi har kontorer i Skanderborg og Herlev, og der er mulighed for at arbejde ud fra begge kontorer.

Vores dynamiske team af erfarne konsulenter arbejder hårdt for at levere innovative kvalitetsløsninger til vores kunder. Vi er meget stolte af vores arbejde og har et højt fagligt niveau. Vi tror, at vores succes i høj grad skyldes, at vi ansætter de dygtigste konsulenter, har stort fokus på vidensdeling og altid stræber efter at sætte kundens behov i centrum.

Om Jobbet

Dit primære fokus vil være på SAC Planning eller lignende planlægningsværktøjer. Har du solid erfaring med Excel, VBA, eller arbejdet tæt på IT-planlægningsløsninger, ser vi det som en stor fordel. Dine opgaver vil inkludere:

  • Afdækning af kundebehov.
  • Implementering af SAC Planning-løsninger.
  • Handover af SAC Planning-løsninger for vores kundeportefølje, som består af nogle af landets største private såvel som (halv)offentlige virksomheder.

Om Dig

Vi forventer, at du er en selvstændig problemløser og en stærk holdspiller, der kan drive projekter fra start til slut.

Det er et krav, at du kan kommunikere flydende på engelsk. Det vil desuden være en fordel, hvis du også er flydende i dansk.

Nedenstående er ikke krav, men vil give et solidt udgangspunkt for at lykkes i jobbet:

  • Minimum 3 års erfaring med SAC Planning eller tilsvarende værktøjer (Fx. Anaplan, Jedox eller OneStream)
  • Alternativt stærke Excel-kompetencer samt erfaring indenfor VBA.
  • Forståelse for og erfaring med forretningsprocesser og IT-planlægning, eksempelvis i rollen som financial controller.

Hvad Vi Tilbyder

  • En nøglerolle i et specialiseret og erfarent team.
  • Mulighed for personlig og professionel udvikling.
  • Et sjovt og socialt arbejdsmiljø med årlige udlandsture og events.
  • Arbejdssteder i Skanderborg og Herlev, med fleksibilitet til at arbejde fra begge.

Interesseret?

Send os dit CV og en kort ansøgning. Vi afholder løbende jobsamtaler. For mere information, kontakt CEO David Westergaard på tlf. 31 63 41 15 eller Senior Manager Andreas Kroon på tlf. 31 63 41 08.

Frist:

Løbende

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdssted:

Marielundvej 43b, 2730 Herlev
eller
Danmarksvej 26, 8660 Skanderborg

Kontaktperson:

David Westergaard
CEO
Tlf: 31 63 41 15

Andreas Kroon
Senior Manager
Tlf: 31 63 41 08