Salgsprofil til analytics-projekter

Er du passioneret omkring Analytics-teknologier og har såvel teknisk som forretningsmæssig indsigt? Vil du være en del af en spændende konsulentvirksomhed i hastig vækst? Hos Innologic har vi brug for en ny salgsprofil til at hjælpe os med at skaffe flere spændende Analytics-projekter.

Innologic er et Analytics konsulenthus stiftet i 2005 med ca. 25 konsulenter. Vi arbejder for de allerstørste virksomheder i Danmark, er blandt de største i vores segment og får topkarakterer af kunderne for de opgaver vi løser. Vi blev i 2020 kåret af Computerworld som Danmarks bedste IT-virksomhed i kategorien Business Intelligence samt som den 7. bedste IT-virksomhed i Danmark. Vi har kontorer i Skanderborg og Herlev, og du vil blive tilknyttet kontoret i Herlev.

Er du passioneret omkring Analytics-teknologier og har såvel teknisk som forretningsmæssig indsigt? Vil du være en del af en spændende konsulentvirksomhed i hastig vækst? Hos Innologic har vi brug for en ny salgsprofil til at hjælpe os med at skaffe flere spændende Analytics-projekter.

Vores dynamiske team af erfarne konsulenter arbejder hårdt for at levere innovative kvalitetsløsninger til vores kunder. Vi er meget stolte af vores arbejde og har et højt fagligt niveau. Vi tror, at vores succes i høj grad skyldes, at vi ansætter de dygtigste konsulenter, har stort fokus på vidensdeling og altid stræber efter at sætte kundens behov i centrum.

Hvis du er en stærk holdspiller, der også kan tage ansvar og eksekvere selvstændigt, og som har gåpåmod til at række ud til nye leads og håndtere afslag konstruktivt, så er du måske den rette kandidat til jobbet. Du skal have minimum 5 års erfaring fra en lignende rolle og evne at lytte, forstå og omsætte kundens udfordringer og behov til løsninger.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte at opbygge relevante relationer til kunder og prospekter, deltage i kundevendte aktiviteter, facilitere kundeworkshops og medvirke til at udvikle og konceptualisere ydelser. Vi tilbyder også muligheden for at deltage i netværks-/udviklingsture til udlandet og seks medarbejderdage om året.

Hos Innologic er vi stolte af at skabe resultater i samarbejde med vores kunder, hvor vi transformerer data til information og skaber overblik. Hvis du er klar til at tage din karriere til det næste niveau og blive en del af et team, der går op i at levere de bedste løsninger og samtidig have det sjovt, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig!

Har stillingen din interesse, så vedlæg dit CV samt en kort ansøgning. Vi afholder jobsamtaler løbende. Har du nogle spørgsmål, eller er du bare interesseret i høre mere om stillingen, så kontakt CEO David Westergaard på tlf. 31 63 41 15.

Frist:

20. april 2023

Arbejdstid:

Fuldtid (37 timer/ugen)

Arbejdssted:

Marielundvej 43b, 2730 Herlev

Kontaktperson:

David Westergaard
CEO
Tlf: 31 63 41 15